PVC дограма

PVC дограма

PVC дограмата е идеалният вариант за офиси, извънградски къщи или градски помещения. PVC дограмата е отлично съчетание на цена и качество и притежава редица положителни характеристики – нещо, от което се нуждаете в повечето случаи. PVC дограмите могат да бъдат съчетани с различни стъклопакети, които се отличават с най-разноообразни качества: от бронировка до слънцезащита.

TROCAL TROCAL

PVC дограмите предлагат дълготрайно качество, а също така и разнообразие по отношение на избор на форма, цвят, декорации и начини на отваряне. Системите осигуряват топлоизолация, звукоизолация и предотвратяване на проникване с взлом. PVC системата TROCAL предлага изпълнения от 5- и 7-камерни профили.


Подробности
WEISS PROFIL WEISS PROFIL

Лабораторията на Вайс Профил е единствения в България партньор на Института Розенхайм за изпитване на врати и прозорци. PVC дограмите предлагат дълготрайно качество, а също така и разнообразие по отношение на избор на форма, цвят, декорации и начини на отваряне. Системите осигуряват топлоизолация, звукоизолация и предотвратяване на проникване с взлом. PVC системата WEISS PROFIL предлага изпълнения от 3- и 4-камерни профили.


Подробности

PVC дограма